вівторок, 19 грудня 2017 р.

Розкажу Миколаю, про що я читаю



    19 грудня християнська громада вшановує Святого Миколая – покровителя дітей. У переддень свята усі дітлахи сподіваються на диво. Вони звертаються до чудотворця зі своїми проханнями і свято вірять у те, що їхні мрії здійсняться. Саме тому для них це свято – особливе.
   Святий Миколай — символ доброго духу, що дбайливо спостерігає за дитиною впродовж року. Якщо дитина робить хороше, — він радіє, якщо погане — засмучується. І хороші вчинки, і погані святий Миколай записує в спеціальну книгу. І діти в це свято вірять, в очікуванні свята і звичайно, подарунків, не бешкетують, намагаючись дати зрозуміти Святому Миколаю, що вони завжди готові бути хорошими. 
    Обривська бібліотека напередодні свята організувала конкурс: «Розкажу Миколаю, про що я читаю». Юні користувачі розповідали про свою улюблену книгу, яку вони прочитали цього року, відповідали на питання вікторини, створювали презентації до своїх улюблених журналів. Всі учасники конкурсу старанно готувалися: читали книги та журнали вдома, приходили до бібліотеки і навіть створювали власні твори.

      Нехай свята рука Миколи Чудотворця оберігає вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар